Snemanje poroke

Poročni video - snemanje porok

Snemanje poroke z našo ekipo bo zagotovo lepa izkušnja. Naši poročni filmi so odraz zgodbe in emocij poročnega dne. Zavedamo se, da poročni dan ni le dogodek, temveč dan, ko dva postaneta eno. S svojim znanjem, ter strastjo do dela, skupaj z vami ustvarjamo ter zajamemo neprecenljive trenutke in jih strnemo v nepozabne filmske zgodbe.

Snemanje-poroke

Zakaj snemati poroko?

Snemanje poroke? Poroka je eden najpomembnejših dni v vašem življenju, skrbno in z srcem ga že mesece načrtujete. Eden od načinov, kako pogledati nazaj na ta čarobni dan, je vsekakor skozi vaše poročne fotografije, toda fotografije zajamejo le trenutek, medtem ko v videu zajamemo veliko več emocij ter pristnih spontanih trenutkov skozi ves dan. Videoposnetek vam ponuja povsem drug način, kako podoživeti svojo poroko. Slišali boste zaobljube in jim bili priča, kot da ste gost na lastni poroki, prav tako lahko slišite in začutite smeh in solze, trdne stiske rok in srčne objeme, ki vsebujejo toliko čustev, katerih fotografija preprosto ne more zajeti. 

Snemanje porok iz zraka

Z našimi majhnimi droni posnamemo posnetke visoke ločljivosti (4k – 60fps). Za kakovost posnetkov poskrbi izkušen pilot drona s certifikatom o usposabljanju, ki je hkrati tudi upravljalec kamere. Osupljivi posnetki iz ptičje perspektive bodo vajin poročni film naredili še bolj privlačnega in zanimivega. Snemanje iz zraka lahko izvedemo, če nam dopuščajo zakonski in vremenski pogoji.

 

Primeri - poročni video

Pregovor pravi, da je fotografija vredna tisoč besed! Ena minuta filma predstavlja več kot tisoč fotografij. Torej ni razloga zakaj se ne bi tudi vidva odločila za snemanje svoje poroke.