Snemanje poroke

Snemanje-poroke

Poročni video - snemanje porok

Snemanje poroke? Poroka je eden najpomembnejših dni v vašem življenju, skrbno in z srcem ga že mesece načrtujete. Eden od načinov, kako pogledati nazaj na ta čarobni dan, je vsekakor skozi vaše poročne fotografije, toda fotografije zajamejo le trenutek, medtem ko v videu zajamemo veliko več emocij ter pristnih spontanih trenutkov skozi ves dan. Videoposnetek vam ponuja povsem drug način, kako podoživeti svojo poroko. Slišali boste zaobljube in jim bili priča, kot da ste gost na lastni poroki, prav tako lahko slišite in začutite smeh in solze, trdne stiske rok in srčne objeme, ki vsebujejo toliko čustev, katerih fotografija preprosto ne more zajeti. 

Zakaj snemati poroko?

  • Ustvarjanje družinske dedščine: Posnetki iz poroke so neprecenljiv družinski spomin. Ko boste leta kasneje gledali svoj poročni video, boste lahko delili te trenutke z otroki in vnuki. To postane neprecenljiv del družinske dediščine.

  • Dinamika in gibanje: Videografija omogoča zajemanje gibanja in dogajanja v realnem času, kar dodatno obogati zgodbo o poročnem dnevu.
  • Zajemanje emocionalnih trenutkov: Poroke so nabite z močnimi čustvi in čarobnimi trenutki, ki minejo hitro. Videoposnetki omogočajo, da te občutke doživite znova in znova.
  • Deljenje s tistimi, ki niso mogli biti prisotni: Mnogi pari se poročijo na lokacijah, ki so oddaljene ali morda imajo sorodnike in prijatelje, ki ne morejo prisostvovati. 

  • Ustvarjanje filmske zgodbe: Profesionalni snemalec ustvari filmsko zgodbo vašega posebnega dne. S kreativno montažo, glasbo in posebnimi učinki lahko ustvari unikaten in čaroben spomin, ki bo vedno ostal del vaše ljubezenske zgodbe.

Primeri - poročni video

Cenik snemanja poroke za sezono 2024

Ponudba A – 600€
Kratki film 5 – 7 min
Celodnevno snemanje (1 snemalec),

Ponudba A+ 850€
(Ponudba A z dodatnim snemalcem)

Ponudba B – 1.050€
Dolgi film 40 – 50 min
Celodnevno snemanje (2 snemalca)

Ponudba C – 1200€
Kratki film 3 – 5 min
Dolgi film 40 – 50 min
Celodnevno snemanje (2 snemalca)

Celodnevno snemanje – do 13 ur. Doplačilo za dodatno uro 35€/ura.
Doplačilo za snemanje iz zraka 70€.
V vseh paketih so zajeti potni stroški po Sloveniji, editing, color grade, ločeno snemanje govorov, licenčna glasbena podlaga, ter zvočni efekti.

Videco
5.0
Na podlagi 36 ocen
powered by Google
Zorana NovakZorana Novak
11:55 14 Jul 23
Toplo priporočava!😊Najela sva ga za snemanje poroke in si ne predstavljava, da bi kdo to boljše izvedel.Vzela sva tudi fotografa s katerim skupaj sodelujeta in so tudi svatje opazili in pohvalili njuno profesionalnost in odnos.Kar se tiče videa je perfekten! Obdelava, perspektiva in montaža so vredni vsakega centa. Še enkrat bi se enako odločila.Še enkrat hvala! 🙏
Maja MarinčičMaja Marinčič
15:31 29 Jun 23
Odzivnost je res vrhunska, hitra! So zelo profesionalni, imajo dober občutek za snemanje in montiranje, so odprti za ideje, želje ... Vsekakor bi jih še enkrat izbrala za snemanje videospota, saj je vse narejeno v prijetnem vzdušju in na nivoju! Priporočam.Maja
Klemen ZalokarKlemen Zalokar
16:23 14 Jun 23
Vrhunski video zagotovljen! Andraž je pripravljen ugoditi vsaki tvoji želji, hkrati pa je poln idej in kadrov, ki naredijo video popoln. Vsi pomembni trenutki poročnega dne so ujeti v video.
Lina PušnikLina Pušnik
16:33 06 Oct 22
Super zadovoljna z videom, ki nama ga je ustvaril Andraž na najin poročni dan! Zelo prilagodljiv, poslušal je najine želje...na koncu pa ustvaril video, ki je zajel res vse ključne trenutke najinega dne! Hvala Andraž!
Vrhunska, prijazna in profesionalna storitev. Odlično razmerje med ceno in kvaliteto, ter hitra odzivnost in prilagodljivost. Končni izdelek ki preseneti!! Zelo priporočam!!
js_loader